Terug naar overzicht

1-op-1 coaching bij Robin

Naast dat Robin diverse scholingen beschikbaar stelt in haar eigen online opleidingsportaal ‘Robin Academy’, is er ook de mogelijkheid dat je bij Robin een 1-op-1 coachingstraject volgt. Samen met een externe coach wordt er gewerkt aan specifieke en concrete werkgerelateerde vraagstukken.

Ook onze doktersassistente Vennetia volgde een coachingstraject. Nadat ze haar opleiding als doktersassistente had afgerond, kwam de behoefte uit de praktijk en van Vennetia om zich extra te ontwikkelen op het gebied van communicatie en samenwerking met collega’s. In samenspraak met Robin werd er met een coach in twee sessies ingezoomd op passende communicatietechnieken en veelvoorkomende situaties in de praktijk. “De coaching is heel waardevol geweest en heeft inzichten gegeven in mijn handelen met betrekking tot de samenwerking en communicatie met collega’s in de praktijk”, geeft Vennetia aan.

Bij Robin vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wil jij ook werken bij Robin? Bekijk onze vacatures eens!