Terug naar overzicht

Even voorstellen... Eline Delhez

We stellen je in deze en de vorige blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin!

“Graag stel ik mij voor! Mijn naam is Eline Delhez en ik ben Recruitment Business Partner bij Robin. Robin heeft als missie zorg beschikbaar te houden. Hiervoor zoeken mijn collega’s en ik doorlopend nieuwe zorgprofessionals.

Wat het werken bij Robin zo leuk maakt? De afwisseling en het contact met zorgprofessionals en huisartsenpraktijken. Je kunt bij mij daarnaast altijd terecht voor vragen omtrent arbeidsvoorwaarden en -rechten.

Ik werk graag bij Robin door de korte lijnen, de positieve energie van alle medewerkers en de mogelijkheden om samen met onze bevlogen zorgprofessionals de organisatie verder te laten groeien.

Wil jij ook bij Robin komen werken? Of heb jij een andere vraag aan mij? Laat het mij gerust weten!”