Terug naar overzicht

Even voorstellen... Jarra Langeslag

We stellen je in deze en de vorige blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin!

“Even voorstellen! Mijn naam is Jarra Langeslag en sinds oktober ben ik als Recruitment Business Partners onderdeel van Robin. Ik houd mij hierbij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken binnen de huisartsenzorg in verschillende regio’s.

Ik krijg voldoening van het opbouwen van de relatie met zowel de zorgprofessionals, huisartsenpraktijken als de huisartsenorganisaties waar we mee samenwerken. Continu probeer ik mij te verdiepen in de wederzijdse belangen. Robin heeft als missie om samen met de zorgprofessionals zorg beschikbaar te houden. Vanuit mijn functie als HR-adviseur draag ook ik daar graag mijn steentje aan bij!

Heb je een persoonlijke vraag voor mij of ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de huisartsenzorg? Neem dan contact met mij op!”