Terug naar overzicht

Even voorstellen... Lisa Reimert

We stellen je in deze en de vorige blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin!

“Graag stel ik mij voor! Mijn naam is Lisa Reimert en ik ben eind juni gestart als HR-adviseur in het team van Robin. Hiervoor heb ik als HR-stagiaire de goede en betrokken sfeer bij Robin al mogen proeven.

Op dit moment ben ik onder andere ‘Robin Connect’ mee aan het inrichten. Robin Connect is de online werkomgeving voor alle collega’s van Robin, en is de plek waarin alle relevante programma’s en documenten te vinden zijn.

Hiernaast geeft het mij energie en voldoening om de juiste match te maken tussen zorgprofessionals en al onze zorgrelaties. Mocht je op zoek zijn naar een leuke baan in de huisartsenzorg of op zoek zijn naar een zorgprofessional, neem dan contact met mij op!”