Terug naar overzicht

Even voorstellen... Mirna Tijssen

We stellen je de komende blogs graag uitgebreid voor aan het team van Robin. Betrokken, bevlogen en deskundige HR-adviseurs.

“Mijn naam is Mirna Tijssen, enthousiaste HR-adviseur bij Robin. Wat leuk dat ik mijzelf als eerste aan jullie mag voorstellen. Bij Robin breng ik in kaart bij welke huisartsenpraktijken er knelpunten zijn in de arbeidscapaciteit. Doorlopend zoekt Robin nieuwe zorgprofessionals om zorg beschikbaar te houden. Ik breng graag vraag en aanbod samen.

Voor zorgprofessionals die in dienst zijn bij Robin, zorg ik voor een goed verloop van de salarisuitbetaling. Robin is een betrokken bedrijf dat gericht is op groei en ontplooiing. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van ons eigen online opleidingsportaal, Robin Academy. In dit kader houd ik mij onder meer bezig met de uitwerking van leerlijnen voor de verschillende functies van onze zorgprofessionals.

Heb jij een vraag over een van de zaken waar ik mij mee bezig houd? Laat het mij gerust weten!”