Terug naar overzicht

Even voorstellen... Sanne van Houtert

We stellen je de komende blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin.

“Even voorstellen, ik ben Sanne van Houtert-Hameleers en ik ben operationeel manager bij Robin. In deze functie houd ik mij dagelijks bezig met alle werkprocessen op het kantoor bij Robin. Denk hierbij aan het opstellen en uitzetten van de vacatures tot aan het maken van de arbeidscontracten en de salarisuitbetaling.

Momenteel werk ik aan een aantal projecten, waarvan ik zeker weet dat onze zorgprofessionals hier straks heel blij van worden! Ik vind het dan ook leuk om alvast een tipje van de sluier op te lichten. Binnenkort gaat Robin Academy live, een online opleidingsportaal, met een divers aanbod trainingen. Daarnaast starten we met Robin Connect, een online communicatieplatform. Informeren en communiceren met onze zorgprofessionals wordt hierdoor eenvoudiger en overzichtelijker.

Daarnaast vind ik het belangrijk om al onze zorgprofessionals te leren kennen. Ik maak dan ook regelmatig tijd voor een gesprek. Dat geldt ook voor huisartsenpraktijken en zorggroepen, ik hecht veel waarde aan de opbouw van een langdurige samenwerking. Dit doe ik allemaal niet alleen, ik mag het team van HR-adviseurs bij Robin dagelijks begeleiden bij de invulling van hun werk. Een super uitdagende werkweek dus! Mocht jij mij een keer willen spreken, laat het gerust weten. Tot gauw!”