Terug naar overzicht

Even voorstellen... Simone Maas

We stellen je in deze en de vorige blogs graag uitgebreid voor aan het deskundige team van Robin!

“Even voorstellen, mijn naam is Simone Maas en ik ben HR-adviseur bij Robin. Ik hou mij onder meer bezig met het inventariseren van personele vraagstukken in de huisartsenpraktijk. Het geeft veel voldoening om diverse praktijken hierbij te ondersteunen.

Robin draagt zorg voor het inzetten, ontwikkelen, werven, opleiden en doorstromen van diverse zorgprofessional in verschillende regio’s en praktijken. We hebben daarom vacatures voor onder andere doktersassistenten, maar ook praktijkondersteuners somatiek of praktijkmanagers.

Voor Robin is deskundigheidsbevordering heel belangrijk. Ik ondersteun en coach onze zorgprofessionals door middel van gesprekken en breng in kaart in welke richting binnen hun vakgebied zij zich verder willen ontwikkelen.”

Heb jij een vraag over bijvoorbeeld de vacatures of het werken bij Robin? Neem dan contact met mij op.”