Terug naar overzicht

Robin pakt door!

Terugkijkend op de afgelopen twee jaar zien we dat we veel praktijken hebben kunnen helpen en er veel praktijkmedewerkers aan het werk zijn of zijn gegaan via Robin.

Voor sommige Robins is Robin de vaste thuisbasis. Voor anderen is het een manier om te onderzoeken welke werkplek het beste past. Voor de ene zorgprofessional biedt een droombaan veel flexibiliteit en diverse werkplekken. De ander omschrijft zijn of haar droombaan als één vaste en vertrouwde plek. Robin bood voor dit soort loopbaanwensen al mogelijkheden, en deze hebben dan ook al geleid tot succesverhalen. En ja, daar zijn we trots op! Jammer toch, als we dit ook niet in andere zorgdomeinen aanbieden? Dat vonden wij in ieder geval wel. Vandaar dat Robin gaat uitbreiden!

Doorpakken

Waar we eerder enkel actief waren binnen de huisartsenzorg, zijn we dit vanaf nu ook binnen andere zorgdomeinen. Denk hierbij aan de thuiszorg, ouderenzorg, verpleegzorg, GGZ-zorg, gehandicaptenzorg en verslavingszorg. En waar we eerder ons enkel richtten op zorgprofessionals, richten we ons nu ook op de HR-professional binnen de zorg.

Doel

Ons doel? Onze ambitie en dienstverlening is uitgebreid. Maar ons doel blijft grotendeels hetzelfde: de zorg oplossingen bieden bij personeelsvraagstukken en professionals helpen aan hun droombaan. Dit doen we niet enkel door professionals te werven en aan te bieden. Maar ook door zorg te dragen voor (nieuw) talent en goed werkgeverschap. Talent verdient volgens ons goed werkgeverschap. Én goed werkgeverschap verdient talent. Vandaar dat wij en de zorgbranche naast die goede zorgprofessional óók goede HR-professionals nodig heeft om dat goede werkgeverschap mee vorm te kunnen geven.

We zijn ons bewust dat we de huidige arbeidsmarktproblematiek binnen de zorgsector niet in ons eentje kunnen veranderen. Maar kansen zien, deze pakken en daarmee oplossingen bieden, kunnen we wel. Heel waardevol dat we dit binnen de huisartsenzorg al mochten bewijzen. We zijn er nu helemaal klaar voor om deze bewezen aanpak, én onze nieuwe opgedane kennis en ervaringen, ook in te zetten bij andere zorgdomeinen.

Wat betekent dit voor de zorgbranche?

Dit betekent dat vanaf heden naast huisartsenpraktijken ook andere zorgorganisaties in de regio’s Noord-Brabant, Limburg en Gelderland bij Robin terechtkunnen voor diverse oplossingen op personeelsvraagstukken. Wij kunnen voor jouw organisatie onder andere op zoek gaan naar het zorg- of HR-talent dat het beste bij jouw organisatie past. Een goede match van beide kanten zien wij dan ook als een essentieel ingrediënt voor een duurzame en goede werkrelatie. En dat is wat nodig en gewenst is in deze tijd. Tegelijkertijd kunnen we met je meedenken over jouw ‘employer brand’. Dit houdt in dat we onder andere kijken hoe we de unique sellingpoints van jouw zorgorganisatie zo goed mogelijk in de etalage kunnen zetten om het gewenste talent aan te kunnen trekken.

Ben jij op zoek naar zorg- of HR-talent? Ben je benieuwd hoe we jou als goed werkgever (nog beter) in de markt kunnen zetten?

Hiernaast betekent dit voor zorg- en HR-professionals (binnen de zorg) dat zij bij ons terechtkunnen voor het vinden van hun droombaan! Robin kan je begeleiden, adviseren en met je meedenken. Én mocht hier interesse in zijn: er zijn mooie talentprogramma’s in ontwikkeling die jouw kansen op die ene droombaan zeker zullen vergroten.

Ben jij als zorg- of HR-professional op zoek naar jouw droombaan in de zorg?