Professionals vinden?

Personele inzet via detachering

Neem contact op

Robin heeft een vast team van HR- en zorgprofessionals (zowel ervaren als young professionals) beschikbaar voor de inzet in zorgorganisaties in de regio’s Gelderland, Limburg en Noord-Brabant.

Wat is detacheren?

Detacheren via Robin biedt de mogelijkheid om een HR- of zorgprofessional van Robin voor een middellange tot lange periode in jouw organisatie te laten werken. Is er bijvoorbeeld in jouw organisatie vervanging nodig of gewenst bij langdurig verzuim of zwangerschapsverlof? Of juist versterking bij bepaalde projecten of drukte? Robin begrijpt dat je dan een goede (extra) collega kunt gebruiken en biedt hiervoor de inzet via detachering aan. Detacheren betekent in het kort het ‘inhuren’ van personeel via een organisatie zoals Robin, en kan een organisatie diverse voordelen bieden:

  • Administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden worden uit handen genomen.
  • Geen werkgeversrisico’s bij ziekte of ontslag.
  • Gegarandeerd van continuïteit.
  • Veel flexibiliteit. Indien de tijdelijke ondersteuning (na minimaal één maand) niet meer nodig is, wordt de inhuur beëindigd.
Waarom detacheren via Robin?

Door de inzet van een HR- of zorgprofessional via Robin heeft de praktijk de zekerheid van een betrokken, bevlogen en deskundige medewerker. Een professional van Robin ontwikkelt zich continu, is flexibel en kiest er bewust voor om op meerdere plekken aan de slag te gaan. Alle medewerkers worden ondersteund door een coach en zijn getraind op het snel eigen maken van de gewoontes binnen een zorgorganisatie.

1 maand/1 maand regel

Robin neemt enkel opdrachten aan voor een inzet van meer dan 1 maand tot aan vaste detachering. Opdrachten moeten daarnaast minimaal 1 maand van tevoren worden doorgegeven zodat er rekening kan worden gehouden met de vraag vanuit de organisatie en onze capaciteitsplanning.

Kosten

Het tarief van de inzet van een medewerker is afhankelijk van de duur van de inzet alsmede de functie en het ervaringsprofiel (inschaling). Benieuwd naar de tarieven? Robin helpt graag.

Neem contact op

Kenmerken

  • Betrokken, bevlogen en deskundig.

  • Snel inzetbaar door relevante ervaring in de zorg en het voltooien van een relevante trainingen.

  • Intensieve begeleiding wordt door Robin georganiseerd.