Ik zoek een praktijkondersteuner

Meer informatie

De praktijkondersteuner ondersteunt de huisarts in de praktijk. Robin biedt op dit moment twee specificaties aan, namelijk de praktijkondersteuner ouderenzorg en de praktijkondersteuner somatiek.

Als huisarts op zoek naar vaste of tijdelijke vervangende praktijkondersteuner in de praktijk? Voor iedere huisartsenpraktijk in Nederland zijn we dagelijks bereikbaar voor personele vraagstukken. Robin beschikt over een groot netwerk en bestand met praktijkondersteuners en praktijkondersteuners in opleiding. We helpen je daarom graag verder!

De praktijkondersteuner ouderzorg ondersteunt de huisarts bij de ouderenzorg in de praktijk. De POH-O heeft enerzijds expertise op het gebied van kwetsbare ouderen met complexe zorgsituaties, anderzijds organiseert de POH-O voor een stuk de ouderenzorg binnen de praktijk. De praktijkondersteuner somatiek doet onder meer de controles voor chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en astma.

Meer informatie ontvangen over de dienstverlening van Robin? Neem contact met ons op en wij luisteren naar je wensen en behoeften.

Personele inzet in de praktijk via:

  • Detachering

  • Traineetrajecten

  • Werving en selectie