Ik zoek een zorgprofessional

Meer informatie

Zoek je een vaste of tijdelijke vervangende zorgprofessional voor je huisartsenpraktijk? Robin heeft een landelijk aanbod van zorgprofessionals en zorgprofessionals in opleiding. De zorgprofessionals van Robin zijn betrokken, bevlogen en deskundig.

Robin heeft als missie om zorg beschikbaar te houden. In het huidige zorglandschap zijn er blijvende personeelstekorten en de zorgvragen nemen toe. Robin brengt de zorgvraag en -aanbod samen door (toekomstige) zorgprofessionals op te leiden, te ontwikkelen, (tijdelijk) in te zetten en te laten doorstromen.

Robin heeft onder meer ervaren doktersassistenten, praktijkondersteuners en praktijkmanagers in dienst. Ook ondersteunt Robin bij de inzet van trainees of bij de werving en selectie van eigen personeel in de praktijk. We staan klaar om te helpen bij (tijdelijke) uitval, maar vinden ook graag een vaste vervanging voor de huisartsenpraktijk. Een zorgprofessional van Robin ontwikkelt zich continu, is flexibel en kiest er bewust voor om tijdelijk op meerdere plekken aan de slag te gaan. Alle zorgprofessionals bij Robin worden ondersteund door een coach en zijn getraind in het snel eigen maken van praktijkgewoontes.

Meer informatie ontvangen over de dienstverlening van Robin? Vul het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op, en wij luisteren naar je wensen en behoeften.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personele inzet in de praktijk via:

  • Detachering

  • Traineetrajecten

  • Werving en selectie