Robin in de praktijk

Personele inzet in de praktijk
via detachering

Vraag informatie aan

Robin heeft een vast team van ervaren zorgprofessionals en trainees beschikbaar voor de inzet in huisartsenpraktijken door heel Nederland.

Wat is detacheren?

Zorgprofessionals van Robin zijn in de huisartsenpraktijk inzetbaar voor middellange tot lange periodes. Is er bijvoorbeeld in de praktijk vervanging nodig of gewenst bij langdurig verzuim of zwangerschapsverlof? Of juist versterking bij bepaalde projecten of drukte? Robin begrijpt dat je dan een goede (extra) medewerker kunt gebruiken en biedt hiervoor de inzet via detachering aan. Detacheren betekent in het kort het ‘inhuren’ van personeel via een organisatie zoals Robin, en kan een praktijk diverse voordelen bieden:

  • Administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden worden uit handen genomen.
  • Geen werkgeversrisico’s bij ziekte of ontslag.
  • Gegarandeerd van continuïteit.
  • Veel flexibiliteit. Indien de tijdelijke ondersteuning (na minimaal één maand) niet meer nodig is, wordt de inhuur beëindigd.

Gedetacheerde medewerkers zijn in vaste dienst van Robin en daardoor niet over te nemen na een detacheringsperiode.

Waarom detacheren via Robin?

Door de inzet van een zorgprofessional via Robin heeft de praktijk de zekerheid van een betrokken, bevlogen en deskundige medewerker. Een zorgprofessional van Robin ontwikkelt zich continu, is flexibel en kiest er bewust voor om op meerdere plekken aan de slag te gaan. Alle medewerkers worden ondersteund door een coach en zijn getraind op het snel eigen maken van de praktijkgewoontes.

(Bijna) alle functies in de praktijk

Het team van ervaren zorgprofessionals beziet alle functies binnen de huisartsenzorg, op de functie van de huisarts na. Welke functies dus wel? Denk aan doktersassistenten, apothekersassistenten, praktijkondersteuners, praktijkmanagers, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

1 maand/1 maand regel

Robin neemt enkel opdrachten aan voor een inzet van meer dan 1 maand tot aan vaste detachering. Opdrachten moeten daarnaast minimaal 1 maand van tevoren worden doorgegeven zodat er rekening kan worden gehouden met de vraag vanuit de praktijk en onze capaciteitsplanning.

Kosten

Het tarief van de inzet van een medewerker is afhankelijk van de duur van de inzet alsmede de functie en het ervaringsprofiel (inschaling). Benieuwd naar de tarieven? Robin helpt graag.

Neem contact op

Kenmerk

  • Betrokken, bevlogen en deskundig.

  • Snel inzetbaar door relevante ervaring in de huisartsenzorg en het voltooien van een relevante HIS-training.

  • Ingeschreven bij een kwaliteitsregister waardoor jaarlijks nascholingen en/of opleidingen worden gevolgd.

  • Begeleiding en intervisies worden door Robin georganiseerd.