Robin in de praktijk

Werving en selectie
van eigen personeel via Robin

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Neem contact op

Op zoek naar een nieuwe medewerker in de praktijk? Het werven en selecteren van de juiste medewerkers kan een hele klus zijn, en om veel tijd en focus vragen. Robin kan helpen bij de werving en selectie van de juiste medewerkers.

Wat houdt werving en selectie via Robin in?

Hoe ziet het werving- en selectieproces via Robin eruit? Vanuit Robin gaan we exclusief met de werving en selectie opdracht aan de slag. Eventuele kandidaten die reeds in procedure zijn, worden vooraf bekendgemaakt en afgestemd. Samen met de praktijk stelt Robin vervolgens een vacaturetekst en enkele randvoorwaarden op. Hierna wordt gezocht naar kandidaten die voldoen aan de criteria. Na een eerste screening door Robin, worden de kandidaten aan de huisartsenpraktijk voorgesteld. De huisartsenpraktijk voert zelf de sollicitatiegesprekken. Zodra hieruit de juiste match
komt, kan deze nieuwe medewerker in eigen dienst van de praktijk worden genomen.

Waarom werving en selectie via Robin?

Robin beschikt over een landelijk netwerk in de zorg, waardoor zij continu in verbinding staat met (potentiële) medewerkers binnen de (huisartsen)zorg. Het werving- en selectieproces van Robin is modern, persoonlijk en zorgvuldig, zodat er ook in de krappe arbeidsmarkt een juiste match kan worden gecreëerd. Het bijkomende voordeel van deze werkwijze van Robin is dat het zo voor een praktijk mogelijk is om snel met meerdere kandidaten in contact te komen. Gekeken naar de prijs is deze in de meeste gevallen tevens concurrerend ten opzichte van de eigen tijd en advertentiekosten die naar een vacature uit zouden gaan.

No cure, no pay

Zonder succesvolle plaatsing vindt er geen betaling plaats. Zodra wordt besloten de kandidaat een dienstverband aan te bieden en beide partijen de overeenkomst tekenen, wordt de factuur vanuit Robin verstuurd.

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Neem contact op

Kenmerken

  • Betaling enkel bij een succesvolle plaatsing (no cure, no pay).

  • Zorgvuldige procesbegeleiding.

  • Vaste fee ongeacht contractomvang.

  • Moderne werving- en selectietools.

  • Ondersteuning bij opmaak en ondertekening arbeidscontract.

  • Een groot en landelijk netwerk van mogelijke kandidaten.