Maak kennis met...

Neem contact op

Robin stelt je graag voor aan diverse enthousiaste en ervaren zorgprofessionals.

Juiste match

Robin heeft inmiddels een groot zorgnetwerk opgebouwd. Binnen dit netwerk gaan we graag voor je op zoek naar de juiste match. Hierbij maken wij onderscheid in de beschikbaarheid. Een groot deel professionals zijn in dienst bij Robin, maar zijn beschikbaar om tijdelijk in jouw zorginstelling of praktijk te komen werken. Heb je bijvoorbeeld te maken met een zwangerschapsverlof, lang ziekteverzuim of kun je voor een bepaalde periode een extra medewerker gebruiken? Robins professionals kunnen je helpen!

Tijdelijk of vast

Ben je op zoek naar een zorgprofessional die in bij jouw zorgorganisatie in dienst treedt? Het werven en selecteren van de juiste professional kan een hele klus zijn en om veel tijd en focus vragen. Robin helpt je graag verder! Vanwege ons grote netwerk hebben we in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland al enkele kandidaten die graag bij je aan de slag gaan.

Bekijk de kandidaten

Om het je gemakkelijk te maken biedt Robin een overzicht per provincie. Neem snel een kijkje bij onze beschikbare zorgprofessionals voor jouw zorginstelling!

Meer informatie

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of graag een cv ontvangen, aarzel dan niet om contact met Robin op te nemen via 088 – 201 38 41 of info@robinzorg.nl.