Over Robin

Wat doet en wie is Robin?

Neem contact op
Missie

In de drukke wereld van de zorg en welzijn is het vinden van gekwalificeerd personeel van essentieel belang. Organisaties worstelen soms met het vinden van de juiste mensen die passen bij hun waarden en behoeften. Bij Robin is dit precies waar we ons op richten: het maken van de perfecte match tussen organisatie en getalenteerd personeel.

Daarom is Robin in 2019 ontwikkeld als onderdeel van PRO Groep. PRO Groep is al sinds 2008 actief in de zorg en het moederbedrijf van onder andere Robin, PRO HRM en Praktijksteun.

Robin is er voor…

Voor zorgorganisaties in de regio’s Gelderland, Limburg en Noord-Brabant is Robin beschikbaar voor personele vraagstukken. Bij Robin willen we niet alleen werkzoekenden ondersteunen en begeleiden bij het vinden van een vaste baan in de zorg, maar ook organisaties. We begrijpen dat, net als de sollicitanten, iedere organisatie uniek is. Daarom is het essentieel om de juiste match te maken tussen werkzoekenden en organisaties. Door nauw samen te werken met beide partijen, streven we ernaar om duurzame relaties te creëren waar iedereen van kan profiteren.

We willen als betrokken, bevlogen en deskundige organisatie in de arbeidsbemiddeling bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en welzijn. Hoe we dat doen? We geloven dat getalenteerd personeel de sleutel is tot het leveren van uitstekende zorg en hulpverlening, daarom richten we ons op het ondersteunen en leveren van deze talenten aan  deze organisaties.

Naast arbeidsbemiddeling bieden we ook waardevolle ondersteuning op het gebied van HR en recruitment. Soms hebben organisaties extra capaciteit of expertise nodig, vooral in drukke tijden of wanneer een collega uitvalt. Daarom hebben we speciaal opgeleide HR- en recruitmentexperts voor de zorgsector beschikbaar. Deze professionals kunnen het wervings- en selectieproces binnen iedere organisatie direct oppakken en ondersteunen.

Lees meer

Wat ons onderscheidt?

We streven naar duurzaamheid! We willen een blijvende impact hebben op de branche door het begeleiden van professionals naar vaste dienstverbanden. Hetzelfde geldt voor onze HR interims: hierdoor kunnen je als zorgorganisaties niet alleen profiteren van tijdelijke expertise, maar ook potentiële lange termijn medewerkers vinden die perfect passen binnen je team.

Of het nu gaat om het vinden van het juiste personeel, het optimaliseren van HR-processen of het bieden van tijdelijke ondersteuning, Robin staat klaar om te helpen en je organisatie te versterken.

Onderdeel van PRO Groep

Als onderdeel van PRO Groep is Robin in 2019 ontwikkeld. PRO Groep is sinds 2008 actief in de zorg, en is het moederbedrijf van Robin, PRO HRM Praktijksteun, Sitis en Evie.

PRO HRM

PRO HRM is al jarenlang de specialist in het ondersteunen van intermediairs en het voeren van de backoffice. Met hun full-service backofficedienstverlening, verzorgen zij alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Hiernaast delen zij graag hun kennis en is het hun doel om klanten in staat te stellen om nog sneller en kwalitatiever te kunnen groeien.

> Naar PRO HRM