Over Robin

Wat doet en wie is Robin?

Neem contact op

Door de toenemende zorgvraag staat de beschikbare arbeidscapaciteit binnen de zorg onder druk. Robin heeft als missie om zorg beschikbaar te houden in een zorglandschap met blijvende personeelstekorten en toenemende, complexere zorgvragen. Robin brengt de zorgvraag en -aanbod samen door (toekomstige) professionals op te leiden, te ontwikkelen, in te zetten en te werven.

Robin is er voor…

Voor huisartsenpraktijken en zorginstellingen in de regio’s Gelderland, Limburg en Noord-Brabant is Robin beschikbaar voor personele vraagstukken. Robin werkt met betrokken, bevlogen en deskundige zorg- en HR-professionals. Denk hierbij onder andere aan ervaren verpleegkundigen, cliëntbegeleiders, recruiters, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Hiernaast biedt Robin jouw organisatie, instelling of praktijk ook ondersteuning bij de inzet van trainees of bij de werving en selectie van eigen personeel.

Lees meer

Onderdeel van PRO Groep

Als onderdeel van PRO Groep is Robin in 2019 ontwikkeld. PRO Groep is sinds 2008 actief in de zorg, en is het moederbedrijf van Robin, Praktijksteun en Sitis. Vanuit de POH-GGZ zorgverlening als basis, levert Praktijksteun gecontracteerde zorg met regionale huisartsenorganisaties. Sitis biedt ondersteunende activiteiten en oplossingen in de zorg. Hierbij is te denken aan geaccrediteerde opleidingen Praktijkmanagement in de huisartsenzorg en de inzet en implementatie van het e-healthplatform Evie.