Over Robin

Wat doet en wie is Robin?

Neem contact op

Door de toenemende zorgvraag staat de beschikbare arbeidscapaciteit binnen de zorg onder druk. Robin heeft als missie om zorg beschikbaar te houden in een zorglandschap met blijvende personeelstekorten en toenemende, complexere zorgvragen. Robin brengt de zorgvraag en -aanbod samen door (toekomstige) professionals op te leiden, te ontwikkelen, in te zetten en te werven.

Robin is er voor…

Voor zorgorganisaties in de regio’s Gelderland, Limburg en Noord-Brabant is Robin beschikbaar voor personele vraagstukken. Robin werkt met betrokken, bevlogen en deskundige zorg- en HR-professionals. Denk hierbij onder andere aan ervaren verpleegkundigen, cliëntbegeleiders, recruiters, doktersassistenten en praktijkondersteuners. Hiernaast biedt Robin jouw organisatie, instelling of praktijk ook ondersteuning bij de werving en selectie van eigen personeel.

Lees meer

Onderdeel van PRO Groep

Als onderdeel van PRO Groep is Robin in 2019 ontwikkeld. PRO Groep is sinds 2008 actief in de zorg, en is het moederbedrijf van Robin, PRO HRM Praktijksteun, Sitis en Evie.

PRO HRM

PRO HRM is al jarenlang de specialist in het ondersteunen van intermediairs en het voeren van de backoffice. Met onze full-service backofficedienstverlening, verzorgen wij alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Hiernaast delen wij graag onze kennis en is het ons doel om onze klanten in staat te stellen om nog sneller en kwalitatiever te kunnen groeien.

> Naar PRO HRM

Praktijksteun

Praktijksteun levert gecontracteerde zorg binnen de huisartsenzorg. Denk hierbij aan diverse vormen van praktijkondersteuning waarbij huisartsenpraktijken structureel ondersteund worden door een zorgprofessional van Praktijksteun.

> Naar Praktijksteun

Sitis

Sitis biedt gecertificeerde en geaccrediteerde post-hbo opleidingen Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Deze opleidingen zijn ontwikkeld met behulp van huisartsen, praktijkmanagers en andere professionals voor het managen van een (apotheekhoudende) huisartsenpraktijk.

> Naar Sitis

Evie

Evie is de afkorting van e-health voor iedereen. E-health is digitale of online zorg en bij Evie richten we ons op de geestelijke gezondheidszorg (ggz). In het e-healthplatform van Evie staat een selectie van veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke modules.

> Naar Evie