Recruitment Diagnose voor zorgorganisaties

Met onze vrijblijvende Recruitment Diagnose brengen we pijnpunten en kansen omtrent de huidige recruitmentstrategie binnen jouw zorgorganisatie in beeld.

Je hebt nieuwe collega’s nodig. En het liefst zo snel mogelijk. De huidige medewerkers ervaren druk en de kwaliteit van zorg moet geborgd blijven. Maar nieuwe collega’s aantrekken blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Wat nu? Welke stappen kun je nog nemen om die nieuwe collega’s aan je te binden? Robin kan je helpen! Robin draagt namelijk zorg voor talent en goed werkgeverschap. En goed werkgeverschap begint al bij een professioneel recruitmentproces!

Hoe dan?

Soms is het fijn en goed een externe (recruitment)professional eens mee te laten denken over de huidige strategie en tools. Grote kans dat hij of zij weer nieuwe ideeën en kansen ziet, waar je wellicht zelf niet aan gedacht hebt. Goed nieuws: Robin kan die externe recruitmentprofessional voor je zijn en heeft hiervoor de Recruitment Diagnose ontwikkeld.

Geheel vrijblijvend kunnen wij deze Recruitment Diagnose bij jouw zorgorganisatie uitvoeren. De diagnose is erop geënt om de pijnpunten en kansen omtrent de huidige recruitmentstrategie boven tafel te halen. Uiteindelijk natuurlijk met het doel dat vacatures in de toekomst sneller ingevuld worden.

Hoe gaan we te werk?
 1. Informatie ophalen
  Eerst halen we informatie bij je op en zoomen we in op de huidige strategie. Dit doen we door middel van een vragenlijst die we fysiek in een gesprek van gemiddeld één uur met je doornemen.
 2. Verslaglegging
  Na afloop maken we een overzichtelijk verslag van het gesprek dat we met elkaar gevoerd hebben.
 3. Advies
  Het verslag dat we je toesturen bevat ook een advies vanuit ons. Welke pijnpunten en kansen zien wij? En welke optimalisatiestappen zou je kunnen nemen om vacatures in de toekomst sneller of beter in te vullen?
 4. Aan de slag!
  Hopelijk biedt het verslag en advies je nieuwe inzichten waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Misschien met hulp van Robin, misschien ook niet. We wensen je vanaf hier in ieder heel veel succes met de werving en het werven van dat talent dat jij zoekt!
Interesse?

Vul bij interesse in de Recruitment Diagnose onderstaand formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek met je in te plannen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.