Veelgestelde vragen en antwoorden

Zorgprofessionals

Hoe onderscheidt Robin zich van andere organisaties?

Bij Robin heb je de keuze om in vaste dienst én je flexibiliteit te behouden óf juist begeleid te worden naar jouw droombaan in vaste dienst bij een zorgorganisatie. Doordat je via Robin bij verschillende zorgorganisaties kunt werken, zal je werk nooit gaan vervelen en doe je ondertussen veel ervaring op. Middels de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die we bieden, kun je gedurende je baan bij Robin ook je kennis blijven uitbreiden en jezelf ontwikkelen.

Wat zijn de voordelen van werken voor Robin?
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket
  • Vaste contracturen
  • Veel afwisseling en uitdaging bij meerdere zorgorganisaties
  • Pensioenregeling via De Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP)
  • Persoonlijke begeleiding en coaching
  • Laagdrempelige manier om begeleid te worden naar een vaste werkplek
  • Een lease auto via Robin behoort tot de mogelijkheden
  • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Gezamenlijke teamdagen met andere Robins

 

Wat zijn voor mij doorgroeimogelijkheden bij Robin?

Robins blijven zich ontwikkelen door onder meer het volgen van bij- en nascholingen binnen het vakgebied. Hiervoor bieden we ook een eigen opleidingsportaal aan, en we begeleiden je in een eventuele doorontwikkeling naar een andere functie binnen de zorg of HR.

Welke cao volgen jullie?

Bij Robin volgen we de CAO voor Uitzendkrachten.

Hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Volgens de CAO voor Uitzendkrachten krijg je 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).

Hoeveel vakantiebijslag krijg ik?

Volgens de CAO voor Uitzendkrachten krijg je 8,33% vakantiebijslag over het aantal contracturen.

Het vakantiegeld dat je opbouwt, wordt gereserveerd en kan maximaal twee keer per jaar worden uitbetaald. Indien je tussendoor het vakantiegeld niet laat uitbetalen, betalen wij het vakantiegeld begin juni uit. Indien je jouw vakantiegeld eerder wilt ontvangen kun je dit vragen aan je contactpersoon bij Robin.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

In geval van ziekte volg je het ziektereglement op van PRO HRM, onze zusterorganisatie die voor ons de contract- & salarisadministratie uitvoert. Neem bij ziekte altijd voor aanvang van de werkdag telefonisch contact op met de praktijk en uiterlijk voor 10.00 uur met PRO HRM.

+31(0) 88 201 3880
www.prohrm.nl/medewerkers

Wat als ik liever bij één zorgorganisatie werkzaam ben?

Wil je liever slechts bij één zorgorganisatie werkzaam zijn en in dienst treden? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen. We ontvangen namelijk regelmatig werving en selectie-opdrachten van diverse zorgorganisaties. Dit houdt in dat zij Robin vragen om de juiste kandidaat voor hun organisatie te vinden.

Hiernaast biedt Robin zorgorganisaties en jou als zorgprofessional nog een tussenoplossing: detachering met de mogelijkheid en intentie tot overname. In dit geval treed je eerst voor een vooraf besproken periode bij Robin in dienst. In die periode ga je al wel aan de slag bij de betreffende organisatie die je mogelijk in dienst wil nemen. Gedurende die periode hebben jullie beiden de tijd en de kans om elkaar in de praktijk te leren kennen. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan neemt de organisatie het werkgeverschap van Robin over.