Voordelen voor jou

Vanuit de wet worden er eisen gesteld aan goed werkgeverschap, anders gezegd wat moet je als werkgever minimaal doen om goed te zijn voor je medewerkers. Robin heeft deze taak uitbesteed aan specialisten, onze collega’s van PRO HRM. Bij PRO HRM doen ze meer voor je dan alleen je salaris betalen. Ze zorgen dat jouw contract in orde is en hebben een helpdesk die het antwoord weet op al je vragen. Robin blijft betrokken en altijd je eerste aanspreekpunt.

Samen met PRO HRM heeft Robin hiernaast nog meer voordelen voor jou geregeld. Hieronder leggen we je graag uit wat de medewerkersvoordelen zijn.

Robins voordelen

Onder de pijlers ‘Vitaliteit’ en ‘Ontspanning’ vind je de voordelen omtrent het betreffende thema die wij jou kunnen bieden. Zo is bij het thema Vitaal is te lezen over mogelijke kortingen op je sportabonnement. Neem dus gerust eens een kijkje en profiteer van je voordelen. Veel plezier namens Robin!

Meer weten?

Heb je vragen over de voordelen? Of wordt er bij een voordeel aangegeven dat je een speciale code nodig hebt om ervan gebruik te maken? Neem dan contact op met je eerste aanspreekpunt bij Robin, of mail ons team via info@robinzorg.nl of bel naar 088-2013840.