Terug naar overzicht

Collectieve zorgverzekering

Robin heeft voor haar medewerkers gunstige afspraken gemaakt met zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor profiteer jij (en je gezin) van een aantrekkelijk collectief voordeel.

Voordelen VGZ
  • Persoonlijke aanpak voor fysio
  • Mindfulness om een burn-out te voorkomen
  • Grip op uw gezondheid met de health check
  • Eenvoudig declareren via de VGZ Zorg app
  • Huidige zorgverzekering wordt voor je opgezegd

Jij bepaalt welke zorgverzekering het beste bij je past en daarmee ook hoeveel premie je betaalt.

Al verzekerd bij VGZ?

Ben je al verzekerd bij VGZ? Vergeet dan niet je polis aan te passen om te profiteren van dit collectieve voordeel. Log hiervoor in op Mijn VGZ met je DigiD. Wijzig vervolgens je contracttype in ‘Collectieve zorgverzekering’ en vul het collectiviteitsnummer in. Dit collectiviteitsnummer is op te vragen bij Robin via info@robinzorg.nl of 088 – 201 38 40.

Overstappen naar VGZ

Overstappen kan jaarlijks tegen het eind van het jaar. Je verzekering gaat dan per 1 januari van het nieuwe jaar in. VGZ zegt jouw huidige verzekering voor je op wanneer je jezelf bij hen aanmeldt. VGZ heeft de mogelijkheid om voor nieuwe werknemers die al collectief verzekerd zijn of al bij VGZ zijn verzekerd, tussentijds over te stappen naar VGZ. Nieuwe werknemers kunnen in dat geval profiteren van de mooie voordelen die de zorgcollectiviteit van VGZ biedt. Zo hoef je dus niet te wachten met overstappen tot 1 januari 2021.