Voor alle medewerkers van Robin is er een online opleidingsplatform ingericht: de Robin Academy.

Op dit portaal wordt op dit moment al een groot aanbod aan zowel (gratis) Nederlandse als Engelse trainingen aangeboden die voor jou interessant kunnen zijn. En dit aanbod zal alleen maar groter gaan worden. Mis jij nog een specifieke training op dit platform? Geef dit dan ook zeker aan ons door. We blijven het platform graag ontwikkelen.

Soorten trainingen

Welke trainingen biedt het platform aan?

  • Micro learning: een microtraining bevat informatie, kennis of vaardigheden die je snel kan bekijken en/of leren. Deze gratis trainingen bedragen circa vijf minuten. De categorieën zijn erg uiteenlopend. Denk hierbij aan een training over kritisch denken of een training over gesprekstechnieken.
  • Online training: een online training gaat een stapje verder. Deze gratis trainingen duren vaak een aantal uur. Ook hier zijn de categorieën erg uiteenlopend.
  • Klassikale training: er is een uitgebreid aanbod aan klassikale scholingen die gefaciliteerd worden door verschillende opleiders zoals NCOI, Scheidegger of LOI welke ook een groot aanbod trainingen met een zorgthema aanbieden. De klassikale trainingen zijn samengebundeld en je kunt hier onder andere filteren op categorie, opleider, prijsklasse en opleidingsdata.
  • Na- en bijscholingen ten behoeve van de accreditatiepunten voor het kwaliteitsregister.
Meer informatie of vragen?

Neem bij vragen contact met ons op via info@robinzorg.nl of 088-2013840.