Professionals vinden?

Werving en selectie
van eigen personeel via Robin

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Neem contact op

Op zoek naar een nieuwe HR- of zorgprofessionals in jouw team? Het werven en selecteren van de juiste collega kan een hele klus zijn, en om veel tijd en focus vragen. Robin kan helpen bij de werving en selectie van de juiste professionals.

Wat houdt werving en selectie via Robin in?

Hoe ziet het werving- en selectieproces via Robin eruit? Vanuit Robin gaan we exclusief met de werving en selectie opdracht aan de slag. Eventuele kandidaten die reeds in procedure zijn, worden vooraf bekendgemaakt en afgestemd. Samen met jouw organisatie stelt Robin vervolgens een vacaturetekst en enkele randvoorwaarden op. Hierna wordt gezocht naar kandidaten die voldoen aan de criteria. Na een eerste screening door Robin, worden de kandidaten aan jou voorgesteld. Jouw organisatie voert zelf de sollicitatiegesprekken. Zodra hieruit de juiste match komt, kan deze nieuwe medewerker in eigen dienst worden genomen.

Waarom werving en selectie via Robin?

Robin beschikt over een groot netwerk in de zorg en HR, waardoor zij continu in verbinding staat met (potentiële) medewerkers. Het werving- en selectieproces van Robin is modern, persoonlijk en zorgvuldig, zodat er ook in de krappe arbeidsmarkt een juiste match kan worden gecreëerd. Het bijkomende voordeel van deze werkwijze van Robin is dat het zo voor een praktijk mogelijk is om snel met meerdere kandidaten in contact te komen. Gekeken naar de prijs is deze in de meeste gevallen tevens concurrerend ten opzichte van de eigen tijd en advertentiekosten die naar een vacature uit zouden gaan.

No cure, no pay

Zonder succesvolle plaatsing vindt er geen betaling plaats. Zodra wordt besloten de kandidaat een dienstverband aan te bieden en beide partijen de overeenkomst tekenen, wordt de factuur vanuit Robin verstuurd.

Meer informatie of een aanvraag doen? Robin helpt graag.

Neem contact op

Kenmerken

  • Betaling enkel bij een succesvolle plaatsing (no cure, no pay).

  • Zorgvuldige procesbegeleiding.

  • Moderne werving- en selectietools.

  • Ondersteuning bij opmaak en ondertekening arbeidscontract.

  • Een groot netwerk van mogelijke kandidaten.