Professional vinden?

Robin draagt zorg voor continuïteit en capaciteit in jouw zorg- en HR-team.

Op zoek naar uitbreiding van je vaste collega’s voor je team? En ervaar je dit als een tijdrovende en/of lastige klus? Hoe zou het zijn als je een organisatie kunt inschakelen die jou en je organisatie hierbij verder helpt?

Heb je bovenstaande vragen met een volmondige ‘JA’ beantwoord? Dan ben je bij Robin aan het juiste adres. Robin is gespecialiseerd in het vinden, boeien en binden van professionals voor de zorg & welzijnsbranche. Niet om ze bij Robin te houden, maar om getalenteerd personeel te begeleiden en te matchen met de juiste werkgever.

Robin zorgt in een lastige arbeidsmarkt voor een optimale vaste bezetting in je organisatie. Dat doen we door bij de werving van nieuwe kandidaten een goede vertaling te maken van de cultuur in je organisatie zodat dit verhaal aanslaat bij de juiste kandidaat. Daarmee zorgen we bij onze klanten voor langdurige, bestendige arbeidsrelaties. Daarbij kun je gedurende het hele proces rekenen op deskundige, betrokken en bevlogen professionals die meedenken in jouw behoefte.

Robins diensten
Advies gewenst?

Welke dienstverlening het beste bij jouw organisatie past kunnen we samen onderzoeken. Om van waarde te kunnen zijn voor jou en je organisatie vinden we het belangrijk om je wensen en behoeften goed in beeld te krijgen. Dit bespreken we graag met je onder het genot van een heerlijke kop cappuccino!

Je kunt ons makkelijk bereiken via info@robinzorg.nl, 088-2013840 of het contactformulier.