Werken bij Robin

Het ideale opstapje naar jouw droombaan.

Bekijk de vacatures

Robin lanceert je naar jouw droombaan.

Draag zorg met Robin

Robin zoekt een goed passende vaste baan waar je energie van krijgt.  Dat doen we middels een goede vertaling te maken van cultuur bij onze klanten zodat je als kandidaat de beste keuze kan maken. Daardoor blijven onze kandidaten vaak voor lange tijd verbonden aan de uitdaging die ze via Robin vinden. Daarbij kun je gedurende het hele proces rekenen op deskundige, betrokken en bevlogen professionals die meedenken in jouw behoefte.

Wil jij ook bij Robin werken?
Bekijk hier onze vacatures.

Voordelen voor medewerkers
  • Begeleiding naar jouw (vaste) droombaan in de zorg en indien gewenst kun je op meerdere werkplekken ervaring opdoen
  • Veel persoonlijke en oprechte aandacht en ondersteuning bij alles waar je als medewerker mee te maken krijgt
  • En meer…
Hoe ziet dit eruit?

Robin is een betrokken en bevlogen arbeidsbemiddelaar en biedt professionals in de zorg en welzijn de best passende baan. Samen willen we de zorg op ieder ons eigen vlak nog een stukje beter maken! Door ons te verdiepen in jouw wensen en behoeften, je competenties en kennis goed in kaart te brengen en deze te combineren met de (vaste) banen bij onze relaties, zijn wij in staat om de juiste match te maken. Robin streeft altijd toe naar een structurele invulling en een direct dienstverband. Uiteraard zijn we er voor je gedurende het gehele traject.

Een en ander is afhankelijk van de afspraken met de betreffende organisatie. Er zijn drie verschillende vormen mogelijk;

Deta-vast constructie
Bij deze werkwijze kom je eerst voor een vooraf besproken periode bij Robin in dienst. In die periode ga je al aan de slag bij de zorgorganisatie die je mogelijk vervolgens in dienst wil nemen. Deze oplossing biedt jullie beiden de tijd om elkaar in de praktijk te leren kennen. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan neemt de organisatie het werkgeverschap van ons over.

Werving & Selectie
Gedurende je zoektocht kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding. Robin begeleidt jou gedurende je zoektocht naar de ideale baan voor jou en ondersteunt je gedurende het sollicitatietraject. Komen er inhoudelijke vragen of heb je misschien twijfels? We ondersteunen je graag. Is het een match en ga je voor de baan? Dan ga je rechtstreeks in dienst bij de zorgorganisatie.

Project HR & recruitment
Ben jij een HR of recruitment professionals? Dan ben jij wellicht geïnteresseerd in de veelzijdige baan als project HR en recruitment professional. Dankzij jouw ervaring als HR en/of recruitmentprofessional kun je hét verschil maken in de zorg. En dat niet bij één, maar verschillende zorginstellingen. Dat wil jij toch? In deze functie sta je zorginstellingen met raad en daad bij. Afhankelijk van hun vraag zet jij jouw kennis en kunde in. Je vaste basis blijft bij Robin. Je bent én blijft onderdeel van ons team.