Werken bij Robin

Het ideale opstapje naar jouw droombaan.

Bekijk de vacatures

Robin biedt je het ideale opstapje naar jouw droombaan.

Draag zorg met Robin

Robin is een betrokken en bevlogen werkgever en biedt professionals in de zorg en HR een plek om te kunnen groeien. Medewerkers van Robin hebben een passie voor de zorg en/of HR. Samen willen we de zorg op ieder ons eigen vlak nog een stukje beter maken! Robin staat dan ook open voor ieders ideeën over betere zorg, onze dienstverlening of voor de organisatie in de brede zin. Door de korte lijnen binnen de organisatie komt een idee soms ook nog eens heel snel tot uitwerking. Kortom, bij Robin hoef je als professional niet stil te zitten.

Wil jij ook bij Robin werken?
Bekijk hier onze vacatures.

Voordelen voor medewerkers
  • Begeleiding naar jouw (vaste) droombaan in de zorg en indien gewenst kun je op meerdere werkplekken ervaring opdoen
  • Gratis gebruik van het online opleidingsplatform van Robin
  • Een groot aanbod aan bij- en nascholingen
  • Leaseauto (indien aan de voorwaarden wordt voldaan)
  • Veel persoonlijke en oprechte aandacht en ondersteuning bij alles waar je als medewerker mee te maken krijgt
  • Leuke teamuitjes en kennisactiviteiten
  • En meer…
Werken bij Robin of liever in vaste dienst treden bij een zorgorganisatie?

Wat betekent Werken via Robin?  Je bent als medewerker in dienst bij Robin en hebt dus ook de zekerheid van vaste uren. Je expertise wordt projectmatig ingezet wat betekent dat je ervaring opdoet binnen verschillende zorginstellingen. Een heel gevarieerde baan dus! Bevalt het op enig moment zo goed bij een opdracht en wil je (indien mogelijk) daar in dienst treden? Op elk moment kunnen we dit samen bespreken. Robin staat een stap naar je droombaan nooit in de weg!

Heeft het voor jou de voorkeur om in vaste dienst te treden bij een zorgorganisatie? Goed om dan te weten, is dat Robin veel professionals begeleidt naar een vaste baan. Dit houdt in dat diverse zorgorganisaties aan ons vragen de juiste kandidaat voor hun organisatie te vinden. Robin gaat op een laagdrempelige wijze het oriënterende gesprek met je aan en luistert hierbij naar hetgeen jij écht belangrijk vindt. Aan de hand van jouw specifieke wensen en eisen, koppelen wij jou aan de best passende baan en zorgorganisatie. Uiteraard zijn we er voor je gedurende het gehele traject.

We bieden een tweetal mogelijkheden, namelijk detacheren met overname mogelijkheid of  directe werving en selectie.

Voordelen van detacheren met overname: 
Bij deze werkwijze kom je eerst voor een vooraf besproken periode bij Robin in dienst (en kun je van alle bovenstaande voordelen profiteren). In die periode ga je al aan de slag bij de zorgorganisatie die je mogelijk vervolgens in dienst wil nemen. Deze oplossing biedt jullie beiden de tijd om elkaar in de praktijk te leren kennen. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan neemt de organisatie het werkgeverschap van ons over.

Voordelen van directe werving en selectie:
Gedurende je zoektocht kun je rekenen op dezelfde persoonlijke begleiding als hierboven beschreven. Robin begeleidt jou gedurende je zoektocht naar de ideale baan voor jou en ondersteunt je gedurende het sollicitatietraject. Komen er inhoudelijke vragen of heb je misschien twijfels? We ondersteunen je graag. Is het een match en ga je voor de baan? Dan ga je rechtstreeks in dienst bij de zorgorganisatie.